« Ves enrere

Adequació Canal Real de San Juan (Tram El Rebollar - San Juan) i Cordell del Prado a Requena

Adequació Canal Real de San Juan (Tram El Rebollar - San Juan) i Cordell del Prado a Requena

Amb aquesta actuació es pretén adequar a l'ús ciclopeatonal un tram de la Canal Real de San Juan i del Cordell del Prado a Requena, per a permetre un itinerari d'ús exclusiu a aquests modes, com a accés als espais rurals i naturals d'interés presents en aquest àmbit. Aquesta intervenció permet a més preservar altres usos més agressius d'aquestes vies pecuàries d'interés històric i natural.

 

El nou itinerari ciclopeatonal part del tram de la Canal Real de San Juan situat entre l'estació de ferrocarril De la Rebolleda i l'Àrea de Servici de l'autovia A-3, junt amb l'Aldea de San Juan. En aquest tram es construirà una andana ciclopeatonal de 18 km de longitud segregat de la calçada principal de la Canyada Reial. A continuació, a través del Cordell del Prado i altres camins rurals es connectarà la Canyada amb el nucli urbà de Requena, en un nou tram de 3,3 km de longitud.

 

L'actuació inclou també la creació de miradors i àrees de descans, amb informació divulgativa en matèria etnològica i mediambiental, a més de la recuperació ambiental i reforestació d'alguns trams de la via pecuària.

 

La inversió prevista és de 674.447,16 €, que s'executarà en 2018.