« Ves enrere

Aquesta setmana comencen els tallers territorials

Aquesta setmana comencen els tallers territorials

En les pròximes dues setmanes van a tenir lloc els tallers territorials del programa estratègic per a la millora de la mobilitat, infraestructures i el transport de la Comunitat Valenciana UNEIX. 

Emmarcats dins del procés de participació ciutadana d´UNEIX, juntament amb les reunions de participació i els tallers d'innovació, els tallers territorials tenen com a objectiu acostar a la ciutadania les materies sobre les quals tractarà el programa estratègic. Es van a realitzar tres tallers, un en cada capital de província, en col·laboració amb la Universitat de València, la Universitat Jaume Primer i la Universitat d´Alacant. El format serà de taula redona on experts en matèria de mobilitat, infraestructures i transport comentaran temes relacionats amb les línies estratègiques de UNEIX, i a continuació un debat amb participació activa del públic assistent.

Les dates i llocs previstos per a aquests tallers territorials són:

- Dilluns 21 de maig en la Llotja del Cànem a Castelló, a les 17:30.

- Dimecres 23 de maig en el saló d'actes de la Facultat de Geografia i Història de València, a les 16:00.

- Dimecres 30 de maig en la Sala Polivalent de la Seu Universitària de la Universitar d´Alacant, edifici carrer San Fernando 40, a les 17:00.

 

 Programa taller territorial Castelló

 Programa taller territorial València

 Programa taller territorial Alacant