TRAM d'Alacant oferirà servei alternatiu d'autobús entre les estacions d'Altea i Teulada el dissabte 15 de gener

12/01/2022
TRAM d"Alacant oferirà servei alternatiu d"autobús entre les estacions d"Altea i Teulada el dissabte 15 de gener

- Els treballs tècnics de monitoratge previstos en els ponts de l'Algar, el Mascarat i el Quisi obliguen a modificar el servei ferroviari
- Les actuacions programades es realitzaran entre les 8 i les 17 hores i la circulació habitual es recuperarà una vegada aquestes finalitzenFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) modificarà el servei habitual el dissabte 15 de gener, entre les 8 i les 17 hores, entre les estacions d'Altea i Teulada de la línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d'Alacant, amb motiu dels treballs previstos en els viaductes de l'Algar, el Mascarat i el Quisi.

Les tasques d'inspecció tècnica obliguen a interrompre la circulació ferroviària de manera temporal, per la qual cosa s'oferirà, en els trams afectats, un servei alternatiu d'autobús.

Els treballs de monitoratge permeten a FGV obtindre dades relatives al comportament d'aquestes estructures ferroviàries, gràcies al programari de gestió i control de dades i d'alarmes que incorporen els dispositius instal·lats.

Les intervencions programades al llarg de dissabte està previst que finalitzen a les 11.15 hores en el pont de l'Algar, a les 14.15 hores en el de Mascarat i a les 17 hores en el del Quisi. Per això, FGV ha programat recuperar la circulació ferroviària a mesura que concloguen aquestes intervencions.

Malgrat aquesta alteració, durant tot el dia, el servei d'autobús d'FGV entre Teulada i Dénia mantindrà els horaris habituals.

Durant la inspecció del viaducte de l'Algar, el servei ferroviari s'efectuarà entre Benidorm Intermodal i Garganes. La parada d'autobús a Altea quedarà ubicada en l'N-332, a l'altura de la parada d'ALSA, i els baixadors d'Olla Altea i Cap Negret quedaran sense servei. A Garganes, la parada d'autobús s'ubicarà en l'N-332, a l'altura de la parada d'ALSA, enfront del carrer Catarroja.

Una vegada finalitzades les tasques de mesurament del pont de l'Algar i comencen les del viaducte del Mascarat, el servei d'autobús alternatiu s'oferirà en el tram Olla Altea-Calp, mentre es recupera el servei ferroviari per als baixadors de Cap Negret i Olla d'Altea.

Finalment, durant la inspecció del viaducte del Quisi, el recorregut amb autobús s'efectuarà entre les estacions de Calp-Teulada, amb parada en la localitat de Benissa, a l'avinguda País Valencià. Finalitzats aquests treballs, FGV recuperarà el servei ferroviari habitual.

Les persones usuàries poden obtindre més informació en TRAM, en el telèfon d'atenció al client 900 72 04 72 i en @tramdealacant.