Metrovalencia modifica durant el cap de setmana el servei de les línies 6 i 8 del tramvia amb motiu del Campionat d'Europa de Triatló 2021

24/09/2021
Metrovalencia modifica durant el cap de setmana el servei de les línies 6 i 8 del tramvia amb motiu del Campionat d"Europa de Triatló 2021

- El desenvolupament d'aquesta prova interromp temporalment la circulació de dissabte i diumenge al matí al carrer Serrería
- Els trams afectats corresponen a Marítim-Serrería i Marina Reial, en la línia 8, i entre Marítim-Serrería i Doctor Lluch en la línia 6Metrovalencia modificarà el dissabte 25 i el diumenge 26 de setembre el servei de les línies 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) i 8 (Marítim Serrería-Marina Reial) del tramvia amb motiu de la celebració del Campionat d'Europa de Triatló 2021 a la ciutat de València.

El desenvolupament de la prova obliga a interrompre temporalment la circulació total en la línia 8 i entre l'estació de Marítim Serrería i la parada de Doctor Lluch, en la línia 6.

El dissabte dia 25, el servei s'interromprà en aquests trams entre les 8.00 i les 10.30 hores. El diumenge 26, l'alteració del servei es produirà entre les 8.00 i les 11.30 hores.

Les persones interessades a presenciar aquesta prova poden utilitzar els serveis de Metrovalencia per a arribar a l'estació de Marítim-Serrería amb les línies de metro 5 i 7. El tramvia també facilita l'accés fins a la parada de Doctor Lluch amb les línies 4 i 6.

Tots aquells usuaris i usuàries que vulguen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden telefonar al 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web (consulteu ací).