La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia per a acudir als exàmens de valencià i el concurs oposició de la Diputació de València

16/06/2021
La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia per a acudir als exàmens de valencià i el concurs oposició de la Diputació de València

- El dia 19 se celebren les proves del B1 de Valencià i de Llenguatge als Mitjans de Comunicació en Fira València.
- El dissabte també es realitza el concurs oposició de la Diputació en l'estadi Ciutat de València.La Generalitat facilita dissabte que ve, dia 19, la mobilitat fins a Fira València i l'estadi Ciutat de València amb serveis especials de la s Línies 4 i 6 de tramvia, respectivament, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a realitzar les diferents proves que se celebraran en la capital.

En concret, el dissabte es duran a terme en Fira València les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) per a l'obtenció del B1 de valencià i del certificat de Llenguatge als Mitjans de Comunicació.

Així mateix, també el dia 19, es realitzarà en l'estadi Ciutat de València del Llevant Unió Esportiva el concurs oposició de la Diputació Provincial de València per a cobrir les places d'administratiu que la institució ha tret enguany.

Durant la celebració de les proves de Fira València, el servei de tramvia de la Línia 4 circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira, entre 30 i 40 minuts, des de les 6.00 hores i fins a les 15.34 hores.

D'aquesta manera, el primer tramvia des de Doctor Lluch eixirà a les 6.00 hores i l'últim a les 14.40 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 hores, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 15.34 hores.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins a la Fira de Mostres l'indicaran en el rètol de destí situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Quant al concurs oposició de la Diputació de València, es facilitaran tramvies especials de la Línia 6 entre Serradora i Tossal del Rei amb eixida a les 6.57 hores; entre Tarongers i Tossal del Rei a les 7.36 hores; entre Tossal del Rei i Tarongers a les 9.47 hores i entre Tossal del Rei i Serradora a les 10.27 hores.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (consultar aquí) i en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.