L'Aeroport de Castelló exposa els seus projectes i la cartera de serveis a l'Ajuntament de Sagunt i ASECAM a fi d'estendre'n l'àmbit d'influència

07/04/2021
L"Aeroport de Castelló exposa els seus projectes i la cartera de serveis a l"Ajuntament de Sagunt i ASECAM a fi d"estendre"n l"àmbit d"influència

- Blanca Marín destaca que el Camp de Morvedre constitueix una àrea d'oportunitat per la seua proximitat i importància econòmica i demogràfica


L'Aeroport de Castelló prossegueix la seua ronda de contactes amb institucions i agents econòmics del territori a fi de cercar punts de trobada que permeten avançar en el desenvolupament i la diversificació de la infraestructura.

Amb aquest propòsit, la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha rebut una representació de l'Ajuntament de Sagunt, conformada per l'alcalde, Darío Moreno, i el regidor, Javier Raro, acompanyats per la presidenta de l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM), Cristina Plumed.

La directora general d'Aerocas ha manifestat l'objectiu de l'Aeroport de Castelló d'estendre el seu àmbit territorial d'influència. En aquest sentit, ha assenyalat que la comarca del Camp de Morvedre "constitueix una àrea d'oportunitat per a l'aeroport, atesa la proximitat geogràfica que hi ha i la seua importància econòmica i demogràfica".

Blanca Marín ha traslladat la voluntat "de fomentar l'ús de l'aeroport per part de la ciutadania de la zona de Sagunt". Sobre aquest tema, ha assenyalat que la instal·lació ofereix un catàleg "molt atractiu" de rutes internacionals i nacionals, a més d'avantatges competitius per als usuaris, com ho són l'aparcament gratuït, la comoditat i la rapidesa de les operacions. Cal afegir-hi la bona comunicació viària, que situa l'aeroport a menys d'una hora de Sagunt.

La directora general d'Aerocas ha exposat els avanços en matèria de diversificació i ha detallat la gamma de serveis que ofereix la infraestructura. A més, ha informat sobre el projecte de creació d'un pol empresarial vinculat als sectors logístic i aeronàutic en la zona d'activitats complementàries (ZAC).

Sinergies amb Parc Sagunt

Blanca Marín ha coincidit amb els representants de l'Ajuntament i d'ASECAM en les oportunitats que hi ha de col·laboració entre l'Aeroport de Castelló i el teixit econòmic de l'àrea de Sagunt. A més, ha manifestat que l'aeroport i Parc Sagunt "es poden potenciar mútuament com a espais productius complementaris".

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assenyalat que a l'aeroport de Castelló "hi ha línies turístiques que esperem que, segons es vaja recuperant l'economia i la normalitat, atraguen riquesa a tota la província i a la nostra comarca".

"A més, en els últims anys ha fet un gir cap a un vessant més industrial i ofereix diverses oportunitats per a la nostra ciutat. És importantíssim que aprenguem quins són tots aquests avantatges per a poder aprofitar-los al màxim. Al cap i a la fi, l'aeroport de Castelló està a una distància relativament curta i és un valor afegit més per a la nostra economia", hi ha afegit.

Trobada amb empreses

La presidenta d'ASECAM, Cristina Plumed, ha declarat que "ha sigut molt interessant veure de primera mà les línies de treball que s'estan executant a l'aeroport de Castelló, així com els ambiciosos plans de futur, en els quals esperem trobar sinergies".

"Per a explorar aquestes sinergies amb les nostres empreses, convidarem la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, a una reunió amb les nostres empreses associades, en la qual es puga parlar de la cartera de serveis actuals de l'aeroport i com podem construir junts i donar una empenta perquè l'aeroport de Castelló siga un referent en especialització i innovació", ha afirmat.

Arxius relacionats