L'aeroport de Castelló preveu iniciar els vols de la nova ruta a Bilbao el pròxim 11 de juliol

20/05/2020

- L'aerolínia Volotea posa a la venda els bitllets de la connexió, que operarà fins a octubre amb dos vols setmanals, en dimarts i dissabte
- El director d'Aerocas destaca la bona acollida de l'enllaç entre el sector turístic provincial i confia que en contribuïsca a la reactivació

L'aeroport de Castelló preveu iniciar el pròxim 11 de juliol la nova ruta a Bilbao, que estarà vigent fins al mes d'octubre. L'aerolínia Volotea ha posat a la venda aquest dimecres els bitllets de la connexió, que operarà amb dues freqüències setmanals, en dimarts i dissabte.

L'aeroport de Castelló ha acordat amb Volotea posar en marxa enguany una ruta a Bilbao en substitució de la prevista a Marsella, l'inici de la qual estava fixat per al 14 d'abril passat, però que s'hagué de suspendre per la crisi del coronavirus.

El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat la "bona acollida" que ha tingut la nova connexió entre els empresaris turístics i les institucions de la província, "ja que el País Basc és un mercat emissor tradicional per a Castelló".

"Esperem que aquesta ruta aèria permeta canalitzar fins al nostre territori turistes de la zona nord, de manera que el sector puga afrontar en millors condicions la campanya d'estiu, que es preveu molt complicada i que estarà centrada en el mercat nacional", ha explicat.

Cal recordar que Aerocas va contractar una ruta a Marsella per a un període de tres anys a través del pla de posicionament de l'aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals. Com a conseqüència de les circumstàncies excepcionals motivades per la pandèmia de la COVID-19, enguany s'operarà una ruta a Bilbao i en els dos anys següents es manté la de Marsella.

En el cas de la connexió amb França, Volotea preveia una freqüència setmanal durant 29 setmanes. Amb el canvi de ruta, l'aerolínia realitzarà el mateix nombre d'operacions en la meitat de temps, ja que el vol a Bilbao tindrà dues freqüències setmanals.

La ruta de Bilbao serà la primera connexió regular nacional que ofereix l'aeroport de Castelló. La previsió de l'aerolínia és arribar als huit mil passatgers i passatgeres en les 15 setmanes en què estarà operativa la ruta.