Metrovalencia facilita l'accés i la tornada dels aficionats del partit que disputen València CF i Atlético de Madrid

13/02/2020

- La nit del 14 de febrer s'ofereix el servei nocturn previst per als divendres, dissabtes i vespres de festius
- Les estacions més pròximes a l'estadi de Mestalla són Aragó, Alameda i FacultatsFerrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà serveis de metro i tramvia per a facilitar l'accés i la tornada del públic aficionat que acudisca al partit corresponent a la jornada 24 de la Lliga, que disputen a l'estadi de Mestalla València CF i Atlético de Madrid.
 
El partit està previst per al divendres 14 de febrer, a les 21.00 hores. Durant aquesta nit, Metrovalencia ofereix, com és habitual, el servei nocturn de divendres, dissabtes i vespres de festiu, fins prop de les 3.00 hores, de la matinada.
 
Des de l'estació d'Aragó, la més pròxima a l'estadi de Mestalla, es pot accedir als trens de la línia 5 en direcció a Marítim-Serrería i Aeroport, amb possibilitat d'enllaçar amb les línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. En la mateixa estació d'Aragó, amb la línia 7, s'ofereixen trens amb direcció a Torrent Avinguda.
 
Des de l'estació pròxima de Facultats es pot accedir als trens de les línies 3 i 5 cap a Rafelbunyol i Aeroport, i la línia 9 amb destinació a Riba-roja de Túria i Alboraia-Peris Aragó, amb possibilitat d'enllaçar també amb les línies 1 i 2 en Àngel Guimerà. L'estació d'Alameda permet accedir de manera directa a les línies 3, 5, 7 i 9.
 
Els transbords esmentats de l'estació d'Àngel Guimerà possibiliten els desplaçaments en la línia 1 fins a Seminari i Bétera; i en la línia 2, des d'aquesta en direcció Torrent Avinguda, Picassent, Paterna i Llíria.
 
Pel que fa al tramvia, els aficionats poden fer transbord amb les línies 4, 6 i 8 a les estacions de metro de Benimaclet, Empalme i Marítim-Serrería.
 
Els horaris es poden consultar en la pàgina web consulteu ací i en el telèfon gratuït d'informació i atenció al client 900 46 10 46.
 
'A la lluna de Metrovalencia'
 
Gràcies a aquest servei nocturn, denominat 'A la lluna de Metrovalencia', els caps de setmana i vespres de festiu s'ofereixen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servei habitual abans de mitjanit, en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna; cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. Els últims passos pel centre de la ciutat de València, a l'estació d'Àngel Guimerà cap a les diverses destinacions, tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.
 
En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig/Dr. Lluch i Marítim/Grau-Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. En la línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l'últim tramvia en circulació que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diverses destinacions es produeixen entorn de les 2.30 hores.

Arxius relacionats