La Generalitat oferirà servei nocturn de Metrovalencia tres dies consecutius durant el pont de la Constitució

04/12/2019

- La coincidència de vespra de festiu, divendres i dissabte possibilitarà circulacions extraordinàries concatenades
- Els metros i tramvies entre la capital i l'àrea metropolitana es desplaçaran fins prop de les 3 hores els dies 5, 6 i 7 de desembreLa Generalitat oferirà durant el pont de la Constitució tres jornades consecutives de serveis nocturns en Metrovalencia, des de la vespra del Dia de la Constitució, el dijous 5 de desembre; el mateix Dia de la Constitució, el divendres 6; fins al dissabte i vespra de la Immaculada, el dia 7 d'aquest mes.

Amb el servei denominat 'A la Lluna de Metrovalencia' circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servei habitual abans de mitjanit, en els trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serrería.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. Cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, a l'estació d'Àngel Guimerà, cap a les diferents destinacions, tenen lloc entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En la línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l'últim tramvia en servei, que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions tenen lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web consultar ací i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv..

Arxius relacionats