Més de 83.000 viatgers han utilitzat els serveis nocturns del Tramnochador i el Mussol de les Marines

07/09/2019
Més de 83.000 viatgers han utilitzat els serveis nocturns del Tramnochador i el Mussol de les Marines

- Aquestes circulacions especials nocturnes s'han oferit del 5 de juliol al 31 d'agost els divendres, dissabtes i vespres de festiu - El dissabte 10 d'agost va ser la jornada que va registrar un nombre més gran de desplaçaments amb 6.177 usuaris


Els serveis nocturns del TRAM d'Alacant, a través del Tramnochador i el Mussol de les Marines, han desplaçat aquest estiu un total de 83.113 viatgers, registre lleugerament superior al dels 82.941 usuaris i usuàries de 2018.

Enguany el servei del Tramnochador i el Mussol de les Marines s'ha prestat des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) entre el 5 de juliol i el 31 d'agost, els divendres i dissabtes de nit, i la nit del 14 al 15 d'agost per ser vespra de la festivitat del Dia de l'Assumpció de la Mare de Déu.

En conjunt, s'ha oferit servei nocturn durant 19 dies (9 divendres, 9 dissabtes i el dimecres 14 d'agost); la nit del 10 d'agost va ser la que va registrar un nombre més gran de desplaçaments, amb 6.177 persones.

L'estació de Mercado ha sigut la que ha registrat el nombre més gran de viatgers, amb un total de 24.922. Per dies de la setmana, els divendres han mobilitzat 39.920 persones, els dissabtes 41.354 i el dimecres 14 d'agost, vespra de festiu, 1.839.

Aquests serveis especials formen part de les iniciatives proposades per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat que tenen com a objectiu augmentar l'oferta del servei habitual que presten TRAM d'Alacant i Metrovalencia.

El Tramnochador ha oferit servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L-1); Sant Vicent del Raspeig (L-2); el Campello (L-3), i Platja de Sant Joan (L-4), amb parada en les diverses estacions i baixadors d'aquests trajectes. D'aquesta manera, FGV ha donat servei a les principals zones d'oci i diversió de la ciutat d'Alacant i altres zones i municipis als quals la gent sol acudir en les nits d'estiu.

Per la seua banda, el Mussol de les Marines ha unit Benidorm i Dénia, amb la particularitat que el servei ferroviari s'ha fet entre Benidorm i Calp, des d'on s'ha continuat el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a conseqüència de les obres de condicionament que s'estan desenvolupant en la línia 9 del TRAM d'Alacant.

Arxius relacionats