La Generalitat completa la instal·lació de cobertes antivandàliques a les parades del tramvia de l'L4 de Metrovalencia

25/08/2019
La Generalitat completa la instal·lació de cobertes antivandàliques a les parades del tramvia de l"L4 de Metrovalencia

- S'està substituint el vidre per metall, a més de reparar les marquesines, pintar les màquines expenedores i actualitzar la senyalística
- L'actuació es du a terme en 11 instal·lacions, entre La Granja i Mas del RosariLa Generalitat està instal·lant cobertes antivandàliques a les parades de tramvia de la línia 4 de Metrovalencia, entre La Granja i Mas del Rosari, i està substituint les làmines de vidre de les cobertes de les parades per altres de material metàl·lic, més resistent als actes vandàlics a què estan exposades diàriament aquestes instal·lacions situades en ple nucli urbà.

Amb l'actuació en 11 parades (La Granja, Sant Joan, Campus, Vicent Andrés Estellés, TVV, Fira València, Ll. Llarga-Terramelar, Santa Gemma-Parc Científic UV, Tomás y Valiente, La Coma i Mas del Rosari) s'haurà actuat sobre totes les parades de la línia 4 (Doctor Lluch-Mas del Rosari), la de més longitud de la xarxa de Metrovalencia i que té un gran tram comú amb la línia 6 (Tossal del Rei?Marítim-Serrería) des de Primat Reig fins a Doctor Lluch.

Anteriorment a aquesta actuació, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) havia realitzat en anys passats intervencions de millora en la resta d'elements que componen les parades de la xarxa tramviària.

D'aquesta manera, l'empresa pública ja va procedir a la substitució dels elements deteriorats, com ara marcs, fons publicitaris o suports de plànols. Al mateix temps, es van netejar i es van pintar els diferents elements d'aquestes marquesines, així com les màquines expenedores de títols de transport, tot això amb l'objectiu d'aconseguir millorar-ne l'aspecte i disposar de tots els elements informatius que, amb el pas del temps, s'han espatlat. També es va actualitzar la senyalística de les parades.

Aquestes actuacions formen part del pla de manteniment preventiu, correctiu i de reparació de xicotets desperfectes que realitza FGV amb la finalitat de garantir la conservació d'edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia de Metrovalencia.

D'aquesta manera, es reparen els desperfectes que excedeixen el manteniment ordinari, com els causats per vandalisme, diversos despreniments, trencaments greus o rehabilitacions de diferent índole, al mateix temps que s'executen xicotetes obres i reformes enfocades a assegurar l'habitabilitat de les instal·lacions o corregir certs aspectes funcionals o estructurals d'aquestes.

Arxius relacionats